vacatureadministratiefeindhoven.nl

Op deze site vind je alle administratieve vacatures in de regio Eindhoven. Bekijk alle administratief vacatures in Eindhoven.

 

Werken als administratief medewerker

Als administratief medewerker ben je veelal verantwoordelijk voor het beheren van de bedrijfsadministratie. Je moet nauwgezet en zorgvuldig werken - fouten zijn vervelend voor iedereen. Je bent dienstverlenend bezig, dus moetje goed kunnen omgaan met opdrachtgevers en collega's. Je gaat met vertrouwelijke informatie om en daar moet je oplettend mee omgaan. Het is belangrijk dat je goed kunt luisteren naar de opdrachtgever en dingen die je niet duidelijk zijn moet je durven vragen. Daarbij moet je als Administratief medewerker er netjes en verzorgd uitzien.

 

Zoek jij een leuke baan in de regio Eindhoven?

Voel jij je aangetrokken tot het profiel van Administratief medewerker? Ben jij Unique en op zoek naar een leuke baan in de regio Eindhoven? Bekijk dan snel al onze administratieve vacatures.

Deze site is een initiatief van Unique Uitzendburo en ingezet om alle administratieve vacatures in Eindhoven te bundelen. Zo kun je gemakkelijk jouw Unique baan vinden in jouw regio.

 

 
goto E-Smart.nlgoto unique.nl
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam